Kembo Tentamentafel

In no time een hele examenzaal opgebouwd

Tentamentafel

Tentamens worden vaak afgenomen in een gymzaal of in een andere algemene ruimte. Daarom is het van belang dat je een examenzaal in een mum van tijd kunt opbouwen en afbreken. Tegelijkertijd is het belangrijk dat studenten er goed een tentamen aan moeten kunnen maken. Om goed tentamens af te kunnen afnemen in een multifunctionele ruimte is een veelzijdige tafel nodig. De tentamentafel die onze product designers voor Kembo hebben ontworpen is licht, stabiel, in één beweging op te klappen en voldoet aan alle richtlijnen en NEN-eisen.

Onze product designers hebben een eenvoudige tafel gemaakt met veel gebruiksvoordelen. Het opklapmechanisme is geïntegreerd in de aluminium zij-profielen waardoor de tafel in opgeklapte toestand zeer plat is en weinig opslagruimte in beslag neemt. Ook hebben onze designers speciaal voor deze toepassing een transportkar ontworpen. Deze kan 28 tafels tegelijk vervoeren.

Het Universitair Sportcentrum van de Universiteit Leiden is, als eerste afnemer van Kembo, nauw bij de ontwikkeling betrokken geweest. Door deze samenwerking hebben we goede user stories kunnen maken en worden de examentafels daarom ook nu nog naar grote tevredenheid gebruikt.

Wil je meer weten over onze designers?