THP Happy Clean zuil

Geen vuiltje aan de lucht

Rethink.

We wassen onze handen, dagen mondkapjes en zijn ons door de wereldwijde pandemie meer bewust geworden van hygiëne. Micro organismen zoals virussen hebben grote gevolgen, maar zijn onzichtbaar. Een apparaat dat er schoon uitziet is dus niet altijd schoon genoeg. HappyClean is als schoonmaker van werkplekken expert op dit gebied. Met UVC licht maken ze micro organismen onschadelijk, maar dit soort desinfectie is arbeidsintensief en tijdrovend. Hoe gaan we een veilige werkplek regelen voor iedereen?

Design.

Happyclean wil de gebruikers zelf in staat stellen hun mobiele apparaten te ontsmetten op elk gewenst moment. Goed idee.

  • Daarom bedachten we samen met de experts van happyclean een heel simpel proces om je apparaat schoon te maken in 4 stappen.
  • De Aluminium behuizing werkt aan de binnenzijde tevens als reflector. De vorm van de lade zorgt voor extra verspreiding van het UV-C licht en dus voor optimale ontsmetting. Aluminium reflecteert bijna alle straling.
  • De rood koperen handgreep is antibacterieel en ontsmet zichzelf volledig elk half uur. – geen onderhoud.
  • De ontsmettingslade bevat een strak gespannen UV-C doorlatende folie die de hardware goed positioneert ten opzichte van de lampen. Een betaalbaar en onbreekbaar alternatief voor het normaal gebruikte peperdure Quartz glas.
  • De hele happy clean unit bestaat uit maar 20 volledig lokaal en automatisch geproduceerde plaatdelen. Elk onderdeel kan eenvoudig worden vervangen en aangepast aan nieuwe wensen. Dat maakt dit ontwerp toekomstbestendig.
  • Je kunt verschillende Happy clean modules stapelen tot een compacte totempaal. De totem is van twee kanten toegankelijk en kan daardoor in het midden van iedere ruimte geplaatst worden.
Change.

Door de Happy Clean zuil kunnen mensen hun werkomgeving zelf schoon en veilig houden door hun mobiele apparaten te desinfecteren. Dat kan bij binnenkomst of bijvoorbeeld naast het koffieapparaat. Kruisbesmetting in het kantoor door mobiele apparaten behoort daardoor tot het verleden.

Wil je meer weten over ons en onze aanpak?