Readme & Powerme

Raymedy, zelf diagnosticeren en behandelen

De proef op de som

Mauk den Boer van Raymedy heeft ontdekt dat gezondheid op een relatief eenvoudige manier gemeten kan worden. Uitgaande van die metingen zijn veel van die gezondheidsproblemen ook goed te behandelen met meridiaantherapie, die je gezondheid weer in balans brengt. 

Onze productdesigners maakten het product design voor twee apparaten. Eén voor de diagnose, de Readme, en één voor de behandeling, de Powerme. Een belangrijk uitgangspunt in de vormgeving was een professionele uitstraling. Daarnaast moesten beide apparaten begrijpelijk en laagdrempelig zijn.

Onze designers ondergingen ook zelf een behandeling om zich goed in de eindgebruiker te kunnen inleven. Daarna volgde een schetsfase en werd de meest passende vormentaal ontworpen. Van de eerste ontwerpen werd een groot aantal 3D prints gemaakt. Zo bepaalden onze productdesigners wat de meest natuurlijke ergonomische vorm is om de betreffende handelingen te kunnen uitvoeren. In samenspraak met de ontwikkelaar van de elektronische hard- en software werkte studioMOM de ideeën uit tot een maakbaar product.

De Readme en de Powerme kunnen worden aangesloten op een doodnormale PC. Met de Readme kunnen gebruikers zichzelf thuis meten. Daaruit volgt een diagnose. Met eenvoudige aanwijzingen kan de gebruiker zichzelf vervolgens behandelen met de Powerme (licht, magneet en microstroom). Alles wordt op afstand gevolgd door een erkend therapeut. 

Wil je meer weten over onze werkwijze?