Living

De impact gaat vaak verder dan je denkt

Het bepaalt de sfeer

studioMOM krijgt vaak de opdracht om iets te ontwerpen dat een (semi-) vaste plek in een ruimte krijgt. Dit kan een kachel, een bed of een koffie apparaat zijn. Het interessante aan deze opdrachten is de interactie tussen product en ruimte. Een product appelleert namelijk altijd ergens aan. En in ons geval vindt er ook meestal een interactie plaats, met of rondom het product. 

In onze ontwerpstrategie houden we deze interactie, van product en gebruiker altijd voor ogen. We kijken verder dan het product op zichzelf. En laten ons leiden door onze ambitie om de wereld mooier te maken. We verdiepen ons in het effect dat kleur en materiaal op een ruimte heeft en gaan hier steeds verder in. 

Wij noemen dit Living. De manier waarop je een ruimte beleeft hangt namelijk af van de producten, materialen en kleuren die zich in een ruimte bevinden. 

In onze vrije tijd houden wij ons bezig met concepten, waarmee we de bepalende factoren in een ruimte onderzoeken. Dit nemen we mee wanneer we de vraag krijgen om een meubel of apparaat te ontwerpen, maar ook wanneer we nadenken over de identiteit van een hele ruimte.

Wil je dat we meedenken over jouw ruimte?