MOM Lab

Playing is learning

Playing is learning

Bij studioMOM houden we enorm van brainstormen, spelen, onderzoeken, experimenteren en bespiegelen. Met ons LAB hebben we een plek gecreëerd waar we zonder tijdsdruk, resultaatverplichting of deadlines de grenzen kunnen opzoeken van wat er mogelijk is. Zo vormt ons LAB een rijke voedingsbodem voor vernieuwing die broodnodig is om te kunnen ontwerpen voor de nieuwe realiteit. Goed nieuws voor het klimaat én onze opdrachtgevers.

 

Op zoek naar een kruisbestuiving

In ons LAB begeleiden wij de meest veelbelovende stagiairs in hun ontwikkeling als ontwerper voor de nieuwe realiteit. Ze gaan met ons aan de slag met alternatieve productietechnieken, nieuwe materialen en vragen die leven bij onze opdrachtgevers. Doordat we stagiaires aannemen van verschillende Universiteiten en designopleidingen uit heel Europa verruimen ook wij onze blik en kennis. Zo ontstaat een waardevolle kruisbestuiving die ons scherp, creatief en vernieuwend houdt.

Meld je aan.

Ben je een enthousiaste, creatieve EU-student? En zoek je een plek waar je jouw ideeën verder kunt onderzoeken en uitwerken? We helpen je met proeven doen, desk research en schetsen maken. Je werkt altijd nauw samen met een van onze ontwerpers.

Elk half jaar is er een nieuwe stageplek. Naast je labwerk ondersteun je ook het CMF en ons 3D team. Je stage begint op 1 september of 1 februari en duurt zo'n 6 maanden.

Ready for some serious playing?