We zoeken een Studio Manager (m/v) – 32 uur per week

We zoeken een Studio Manager (m/v) – 32 uur per week

StudioMOM

Mind over matter
Design for the new reality

StudioMOM ontwerpt producten voor echte mensen. Ons team bestaat uit product-, fashion- en graphic- designers. Wij werken vanuit verschillende disciplines, maar gaan altijd terug naar de essentie. We zien design als middel om complexe vragen verrassend simpel te beantwoorden.

We bedenken nieuwe concepten en slimme oplossingen en maken er uiteindelijk een mooi, logisch geheel van. Een kleurontwerp, een product of een hele collectie.

Het is onze droom om de wereld beter en mooier te maken door de oplossingen die we ontwerpen. We gebruiken onze creativiteit om voor onze opdrachtgevers baanbrekende oplossingen te bieden met duurzaam resultaat. Zo helpen we onze klanten groeien en toekomstbestendig te worden

Ons werk is veelvuldig bekroond. Zie ook: www.studiomom.nl.

 

Wat kun je verwachten?

Het back-office van Studio Mom is de ruggengraat van het bedrijf gerund door jou! Je gaat deel uitmaken van een dynamische en creatieve organisatie. Jij als Studio Manager zal daarbinnen een veelzijdige spin in het web zijn. Jij zorgt ervoor dat alles in de Studio op rolletjes loopt. ’s Ochtends zorg jij ervoor dat iedereen soepel kan opstarten, ondertussen krijg je nog post, mail en telefoon binnen en vraag je tussendoor een verklaring bij de belastingdienst aan voor een project van één van je collega’s. Kun jij een vraag van een klant of leverancier niet beantwoorden? Balen! Jij verdiept je zelfstandig in de materie en zorgt voor een goed antwoord.

Na de gezamenlijke lunch verstuur je alle verkoopfacturen en zit jij ’s middags nog met het management om tafel om de projectplanning te bespreken. Je gevarieerde takenpakket wordt dagelijks aangevuld met allerlei ad hoc werkzaamheden. Jij draait er je hand niet voor om hier flexibel op in te springen en tegelijk het overzicht in de studio te bewaren.

Je monitort ook de omzet, signaleert waar het beter kan, denkt mee over de bedrijfsvoering en onderhoudt contacten met netwerkpartners.

Kortom, als Studio Manager manage je de centrale bedrijfsvoering door het beheren en doorlopend optimaliseren van al onze bedrijfsprocessen.

 

Taken van de Studio Manager bij Studio Mom

De Studio Manager werkt zelfstandig en initiatiefrijk aan het standaardiseren, optimaliseren en monitoren van alle processen, zoals: planning, inkoop, in- en externe bedrijfscommunicatie en houdt algeheel overzicht over de processen.

Administratie
Beheren van administratieve taken en procedures, inkomende correspondentie verwerken, creëren van archiefsystemen, voorraadbeheer, financiële administratie en boekhouding.

Documentatie
Verantwoordelijk voor het overzichtelijk bewaren, beschermen en vernietigen van documentatie volgens de huidige AVG wetgevingseisen.

Bedrijfsbeleid
Efficiëntie bewaken en verbeteren door het proactief beheren en implementeren van diverse systemen, planning, inrichting en de inkoop in nauwe samenspraak met het team en management. 

Ontwerpen en implementeren van studiobeleid door standaardisatie, vergelijken van resultaten met de standaard en het uitvoeren van verbeteringen.

Planning
Maken van de planning in de online planningstool. Het monitoren van de planning i.c.m. de aanwezige capaciteit en haalbaarheid in overleg met het team. Het monitoren van de verlofplanning.

Managementondersteuning
Ondersteunen van het management door het zelfstandig uitvoeren van analyses, bijwerken en genereren van rapportages en eventueel notuleren.

Financiële Jaarplanning
Voldoen aan financiële doelstellingen door jaarplanningen te maken. Het monitoren van de financiële stand van zaken en verbeterplannen aandragen.

Commerciële binnendienst
Kennis van sociale media en hoe daarmee om te gaan. In staat om die media effectief in te zetten volgens een content plan.
Het opstellen van offertes n.a.v. de input van de projectmanager en het monitoren van de opvolging ervan.

Kennis
Op de hoogte blijven van professionele en technische ontwikkelingen door zelfstandig volgen van cursussen en trainingen. Eigen ontwikkeltraject opstellen en monitoren.
 

Persoonskenmerken

  • Zelfstandig, initiatiefrijk, kritisch durven kijken
  • Ondernemersgeest, jij wilt het bedrijf waar mogelijk naar een hoger plan tillen
  • Snel kunnen schakelen, en toch altijd het overzicht houdend
  • Procesgericht, jij denkt projectmatig en brengt structuur
  • Prestatie gericht
  • Commercieel denkend
  • Communicatief sterk (uitstekende taalbeheersing NL & EN, overtuigend, sensitief)
  • Sterke persoonlijkheid
  • Affiniteit met duurzaamheid en design
  • Minimaal HBO denkniveau

Geboden

Werken in een creatief en dynamisch team. Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast. Passende arbeidsvoorwaarden volgens BNO minimaal € 2.242,-, maximaal € 4.791,- per maand bij een volledige werkweek (40 uur).

Reageren

Als je interesse hebt in deze vacature; stuur je CV en motivatiebrief dan vóór 27 november a.s. naar
vacature@studiomom.nl, onder vermelding van Vacature Studio Manager. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 2 december a.s

Wil je meer weten over ons en onze aanpak?