StudioMOM tekent voor het nieuwe Gazelle vlaggenschip

No.1

Gazelle toonde op 18 november 2019 het nieuwe topmodel op de grand opening van Move Amsterdam, het nieuwe hoofdkantoor van PON International. Het nieuwe No1 ontwerp van studioMOM vertaalt de visie van Gazelle op nieuwe mobiliteit naar een seriematig geproduceerde speedpedelec.

De vorige NO1 dateert alweer van 2016 en werd getekend door Giugiaro Design, het designhuis dat een sterspeler is in de automotie wereld. Daarmee gaf Gazelle al aan dat de toekomst van fietsen richting automotive gaat. Het was ook een eerste aanzet voor verregaande integratie van techniek en connectiviteit. Vandaag liet Gazelle zien dat die toekomst is aangebroken.

StudioMOM ontwikkelde een model met typische Gazelle lijnvoering en met de productie in aluminium in het achterhoofd. We reserveerden op een slimme plek ruimte voor elektronische componenten in het super stijve frame. De dempende carbon voorvork en de 65 mm banden zorgen voor een combinatie van comfort en controle. De zithouding is naar smaak aan te passen. De klant kan uit zes verschillende stuurpennen kiezen. De eerste exemplaren verschijnen volgend jaar op de weg.

Wil je meer weten over ons en onze aanpak?